Saturday, February 8, 2014 @ 8:58 PM  0 stares
Hello 2014!

Ok iolls baru ada masa nak update blog walaupun taktahu apa yang busy sangat. Lol.
So, siblings trip ni tak dirancang pun sebenarnya. Ok memandangkan jari jemari iolls ni malas nak tulis, kita tengok gambar je la en. Hihi




welfie 
















First place weolls pi ke Nasi Kandaq Line Cleaq! 
Thorbaik iolls cakap sama uolls. Pi sana jangan lupa order ayam madu dia.
Semua sedap. Kedai dia terpencil tau. Bukan macam dalam restoran!





Haa tak sah if tak try pesembuq! Serious sedap sangat!


Second day ayyy


Memandangkan hotel iolls depan dia laut belakang dia ada starbucks and subway.
Tak payah naik kereta jalan kaki cukup. Haha



Next, we went to Penang Hill!













Art Street!





Nasi Kandaq Beratuq! Nasi Kandaq line Cleaq lebih power seh!


Labels: , , , , , ,